AXA Vintage Retro LED Batterijkoplamp

€ 13,95
Levertijd:Op voorraad
Voeg toe aan verlanglijst

AXA Vintage retro batterij koplamp classic

Staat je fiets goed op slot? Ben je goed zichtbaar in het verkeer? Ons kernassortiment in sloten en verlichting bestaat uit de collectie van AXA Basta. Door hun sterke ontwikkelingen in de fietsindustrie is Axa voor ons heer en meester. Van insteeksloten tot kettingsloten en van ringsloten tot kabelsloten en van van lampjes waar je mee gezien wordt tot verlichting met veel licht waar je zelf uitstekend mee kan zien. Geef fietsendieven geen kans en sluit je fiets extra af met deze fietsensloten. Nieuw in het assortiment zijn de USB oplaadbare fietsverlichting producten, nooit meer zoeken naar nieuwe batterijen!

AXA Vintage Retro LED Batterijkoplamp

De AXA Tour is een stijlvolle en functionele LED batterij koplamp voor stadsfietsen. Met een lichtopbrengst tot 4 lux, is de Tour perfect geschikt voor verlichting van uw weg tijdens het fietsen in de stad. De retro look van de koplamp is een echte eye-catcher en past perfect bij de trend van classic en retro fietsen.

De Tour heeft een geïntegreerde retroreflector, waardoor u beter zichtbaar bent voor tegemoetkomend verkeer. Dit verhoogt niet alleen uw veiligheid, maar zorgt ook voor een stijlvolle uitstraling van uw fiets.

De AXA Tour is gemakkelijk te monteren op zowel een balhoofd als op de vork, waardoor het geschikt is voor een breed scala aan fietsmodellen. Werkt op batterijen, dit maakt het gemakkelijk om te vervangen zodat u altijd kunt vertrouwen op de verlichting van uw fiet.

Kies voor de stijlvolle uitstraling en veiligheid van de AXA Tour classic retro LED batterij koplamp. Een perfecte oplossing voor uw stadsfiets.

Wellicht heeft u interesse in de bijpassende artikelen