AXA Pico 30LUX Naafdynamo

€ 20,95 € 23,95
Levertijd:Op voorraad
Voeg toe aan verlanglijst

AXA Pico 30LUX LED koplamp Dynamo lamp

Staat je fiets goed op slot? Ben je goed zichtbaar in het verkeer? Ons kernassortiment in sloten en verlichting bestaat uit de collectie van AXA Basta. Door hun sterke ontwikkelingen in de fietsindustrie is Axa voor ons heer en meester. Van insteeksloten tot kettingsloten en van ringsloten tot kabelsloten en van van lampjes waar je mee gezien wordt tot verlichting met veel licht waar je zelf uitstekend mee kan zien. Geef fietsendieven geen kans en sluit je fiets extra af met deze fietsensloten. Nieuw in het assortiment zijn de USB oplaadbare fietsverlichting producten, nooit meer zoeken naar nieuwe batterijen!

axa-logo-fietscorner

AXA Pico 30LUX Naafdynamo Aan/uit

De AXA Pico30 is een innovatief en compacte verlichting voor uw fiets, met een lichtopbrengst van 30 lux.
Het slanke design maakt het ideaal voor sportieve fietsen en biedt een geïntegreerde retroreflector en optimale lichtdistributie voor verhoogde veiligheid op de weg.
Met een robuuste roestvaststalen beugel, is de Pico30 geschikt voor elk wegtype en kan ook worden vervangen door een beugel voor semi-integratie met de meest voorkomende voorvorken.
Met een lichtbundel van 50 meter 'zien' en 3000 meter 'gezien worden', voldoet de Pico30 aan de Duitse (StVZO), Franse en Deense reglementen.
De Pico30 beschikt over een ergonomische bedieningsknop en is verkrijgbaar met aan/uit schakelaar. Met een levensduur van meer dan 50.000 uur, is de Pico30 een betrouwbare en veilige optie voor uw fiets.

Wellicht heeft u interesse in de bijpassende artikelen