AXA Echo15 dynamo koplamp

€ 18,95
Levertijd:Op voorraad
Voeg toe aan verlanglijst

AXA Echo15 kop lamp LED Verlichting

Staat je fiets goed op slot? Ben je goed zichtbaar in het verkeer? Ons kernassortiment in sloten en verlichting bestaat uit de collectie van AXA Basta. Door hun sterke ontwikkelingen in de fietsindustrie is Axa voor ons heer en meester. Van insteeksloten tot kettingsloten en van ringsloten tot kabelsloten en van van lampjes waar je mee gezien wordt tot verlichting met veel licht waar je zelf uitstekend mee kan zien. Geef fietsendieven geen kans en sluit je fiets extra af met deze fietsensloten. Nieuw in het assortiment zijn de USB oplaadbare fietsverlichting producten, nooit meer zoeken naar nieuwe batterijen!

axa-logo-fietscorner

Axa Echo15 LED Dynamo verlichting

De AXA Echo 15 is de perfecte keuze voor veiligheid en comfort tijdens het fietsen. Met een krachtige 15 lux LED-lamp, een geïntegreerde retroreflector en optimale lichtdistributie, bent u zowel 's nachts als in slecht verlichte omstandigheden goed zichtbaar voor tegemoetkomend verkeer.
De robuuste roestvaststalen beugel is geschikt voor elk wegtype en kan ook vervangen worden door een beugel voor semi-integratie met de meest voorkomende voorvorken.
De koplamp heeft een levensduur van meer dan 500.00 uur en voldoet aan de Duitse (StVZO) en Franse reglementen.
Bovendien is de Echo 15 voorzien van een ergonomische bedieningsknop en is verkrijgbaar met een aan/uit-schakelaar voor extra comfort.
Kies voor de AXA Echo 15 voor een veilige en comfortabele fietstocht.

Wellicht heeft u interesse in de bijpassende artikelen