Axa Blueline 30LUX LED koplamp Steady/Auto

€ 30,95
Levertijd:Niet op voorraad
Voeg toe aan verlanglijst

Axa BlueLine 30LUX LED verlichting voor

Staat je fiets goed op slot? Ben je goed zichtbaar in het verkeer? Ons kernassortiment in sloten en verlichting bestaat uit de collectie van AXA Basta. Door hun sterke ontwikkelingen in de fietsindustrie is Axa voor ons heer en meester. Van insteeksloten tot kettingsloten en van ringsloten tot kabelsloten en van van lampjes waar je mee gezien wordt tot verlichting met veel licht waar je zelf uitstekend mee kan zien. Geef fietsendieven geen kans en sluit je fiets extra af met deze fietsensloten. Nieuw in het assortiment zijn de USB oplaadbare fietsverlichting producten, nooit meer zoeken naar nieuwe batterijen!

Axa-logo

Axa Blueline 30LUX LED koplamp 

De Blueline LED verlichting van AXA is de perfecte keuze voor wie op zoek is naar een krachtige en compacte dynamo lamp voor op de fiets.
Dit compacte ontwerp is gemakkelijk af te stellen op de juiste hoogte en wordt op de kroonbout gemonteerd.
De lamp heeft een lichtsterkte van 30 LUX en is voorzien van een automaatfunctie en standlicht, wat zorgt voor optimale zichtbaarheid op de weg.
Bovendien beschikt de lamp over een duits keurmerk (StVZO) en voldoet daarmee aan de hoogste veiligheidsstandaarden.
Daarnaast heeft de lamp ook een steady light functie, zodat de koplamp nog maximaal 4 minuten blijft schijnen als je stilstaat, wat bijdraagt aan de veiligheid. Met de Clear lens technology ben je ook van opzij zichtbaar voor andere weggebruikers, terwijl de geïntegreerde reflector zorgt voor een sterk lichtbeeld. Kortom, de Blueline LED verlichting van AXA is de ideale keuze voor wie op zoek is naar een betrouwbare en veilige dynamo lamp voor op de fiets.

Specificaties:

Steady light functie. ( Door deze functie blijft de koplamp nog Max. 4minuten schijnen als u stil staat ivm de veiligheid )
Daytime safety light
Clear lens technology, u bent ook van opzij zichtbaar voor elke andere weggebruiker
Sterk lichtbeeld
Voor flank en naaf dynamo
30LUX LED
Geïntegreerde reflector
Lichtbundel: 60 meter 'zien'.

Wellicht heeft u interesse in de bijpassende artikelen