AXA Echo30 dynamo koplamp

€ 22,95
Levertijd:Niet op voorraad
Voeg toe aan verlanglijst

AXA Echo30 kop lamp LED Verlichting

Staat je fiets goed op slot? Ben je goed zichtbaar in het verkeer? Ons kernassortiment in sloten en verlichting bestaat uit de collectie van AXA Basta. Door hun sterke ontwikkelingen in de fietsindustrie is Axa voor ons heer en meester. Van insteeksloten tot kettingsloten en van ringsloten tot kabelsloten en van van lampjes waar je mee gezien wordt tot verlichting met veel licht waar je zelf uitstekend mee kan zien. Geef fietsendieven geen kans en sluit je fiets extra af met deze fietsensloten. Nieuw in het assortiment zijn de USB oplaadbare fietsverlichting producten, nooit meer zoeken naar nieuwe batterijen!

axa-logo-fietscorner

Axa Echo30 Dynamo koplamp

Met de AXA Echo 30 heeft u de beste zichtbaarheid en veiligheid tijdens het fietsen. Dankzij de verrassend hoge lichtopbrengst van 30 lux, een geïntegreerde retroreflector en optimale lichtdistributie, bent u goed zichtbaar voor tegemoetkomend verkeer en heeft u een goed zicht op de weg voor uw fiets.
Met een bereik van 50 meter kunt u ver vooruitkijken en bent u al vanaf 3000 meter zichtbaar voor uw medeweggebruikers.
De robuuste roestvaststalen beugel is geschikt voor elk wegtype en kan ook vervangen worden door een beugel voor semi-integratie met de meest voorkomende voorvorken.
De Echo 30 voldoet aan de Duitse (StVZO), Franse en Deense reglementen, heeft een levensduur van meer dan 50.000 uur en is voorzien van een ergonomische bedieningsknop en een aan/uit-schakelaar voor extra comfort.
Kies de AXA Echo 30 voor de beste zichtbaarheid, veiligheid en comfort tijdens uw fietstochten.

Wellicht heeft u interesse in de bijpassende artikelen