AXA Riff LED Achterlicht Batterij

€ 16,76 € 20,95
Levertijd:Op voorraad
Voeg toe aan verlanglijst

Axa Riff LED achterlicht bagagedrager

Staat je fiets goed op slot? Ben je goed zichtbaar in het verkeer? Ons kernassortiment in sloten en verlichting bestaat uit de collectie van AXA Basta. Door hun sterke ontwikkelingen in de fietsindustrie is Axa voor ons heer en meester. Van insteeksloten tot kettingsloten en van ringsloten tot kabelsloten en van van lampjes waar je mee gezien wordt tot verlichting met veel licht waar je zelf uitstekend mee kan zien. Geef fietsendieven geen kans en sluit je fiets extra af met deze fietsensloten. Nieuw in het assortiment zijn de USB oplaadbare fietsverlichting producten, nooit meer zoeken naar nieuwe batterijen!

axa-logo-fietscorner

AXA Riff LED Achterlicht Batterij

De AXA Riff is een revolutie in achterlichten voor fietsen. Het is het eerste achterlicht dat gebruik maakt van geavanceerde lichtgeleiding technologie en LED's. Dit resulteert in een brede en heldere verlichting, die over de gehele breedte van het achterlicht doorloopt.
Hierdoor bent u niet alleen zichtbaar voor verkeer dat u van achteren nadert, maar ook voor verkeer dat u van opzij nadert.
Het achterlicht is eenvoudig te bevestigen op een bagagedrager met een breedte van 50 of 80 mm en werkt op 2 AAA batterijen.
Upgrade uw veiligheid op de weg met de innovatieve AXA Riff achterlicht met lichtgeleidingstechnologie.