Gazelle Miss Grace zadel Gipsy bruin (Origineel)

€ 34,90 € 39,90
Levertijd:Op voorraad
Voeg toe aan verlanglijst

Origineel bruin Gazelle fiets zadel van de Miss grace.

Gazelle Miss Grace transportzadel


Als je op zoek bent naar een comfortabel transportzadel voor je fiets, is het Gazelle Miss Grace Transportzadel een uitstekende keuze. Dit stoere zadel is speciaal ontworpen voor transportfietsen en is voorzien van brede veren aan de onderzijde, zodat je zadelpijn verleden tijd is. Bovendien heeft het zadel een ruim, breed zitvlak, wat zorgt voor een fijne, comfortabele zit.

Het originele bruine Gazelle Miss Grace Transportzadel is geschikt voor alle tweewielers en is het meest verkochte zadel voor transportfietsen. Het zadel heeft dikke veren voor extra comfort en een leuke print die het zadel visueel aantrekkelijk maakt. De afmetingen van het zadel zijn ongeveer 25 cm lang en 23 cm breed, wat betekent dat het een ruim zadel is dat geschikt is voor zowel lange als korte ritjes.

In samenvatting is het Gazelle Miss Grace Transportzadel een uitstekende keuze voor iedereen die op zoek is naar een comfortabel en stijlvol transportzadel voor hun fiets. Dankzij de brede veren aan de onderzijde, het ruime, brede zitvlak en de leuke print, zal dit zadel je ritjes aangenamer maken en je fiets een stijlvolle uitstraling geven.


Make today ridiculously amazing!

Wellicht heeft u interesse in de bijpassende artikelen