AXA Spark LED Achterlicht Batterij

€ 14,95
Levertijd:Op voorraad
Voeg toe aan verlanglijst

Axa Spark batterij achterlicht bagagedrager

Staat je fiets goed op slot? Ben je goed zichtbaar in het verkeer? Ons kernassortiment in sloten en verlichting bestaat uit de collectie van AXA Basta. Door hun sterke ontwikkelingen in de fietsindustrie is Axa voor ons heer en meester. Van insteeksloten tot kettingsloten en van ringsloten tot kabelsloten en van van lampjes waar je mee gezien wordt tot verlichting met veel licht waar je zelf uitstekend mee kan zien. Geef fietsendieven geen kans en sluit je fiets extra af met deze fietsensloten. Nieuw in het assortiment zijn de USB oplaadbare fietsverlichting producten, nooit meer zoeken naar nieuwe batterijen!

axa-logo-fietscorner

Axa Spark LED Achterlicht Batterij

De AXA Spark is een uniek en innovatief achterlicht voor fietsers die op zoek zijn naar een compact en lichtgewicht optie. Met een dikte van slechts 22,2 mm past de Spark perfect bij de trend van lichte fietsen en smalle dragers. Dankzij het gebruik van slechts één LED, is de Spark zeer energie-efficiënt en biedt het toch een heldere verlichting.

De Spark is eenvoudig te monteren, met een montage afstand van 50 of 80 mm, waardoor het geschikt is voor een breed scala aan fietsmodellen. Het werkt op batterijen, dit maakt het gemakkelijk om te vervangen zodat u altijd kunt vertrouwen op de verlichting van uw fiets.

Als u op zoek bent naar een compact, lichtgewicht en efficiënt achterlicht voor uw fiets, dan is de AXA Spark de perfecte keuze. Kies voor de innovatie en eenvoud van de AXA Spark batterij achterlicht

Wellicht heeft u interesse in de bijpassende artikelen