AXA GreenLine 25 Verlichting set USB-Oplaadbaar 25LUX

€ 35,95 € 41,95
Levertijd:3-5 werkdagen (mits op voorraad bij de importeur)
Voeg toe aan verlanglijst

AXA USB oplaadbare verlichting Set voor + achter fietslamp

Staat je fiets goed op slot? Ben je goed zichtbaar in het verkeer? Ons kernassortiment in sloten en verlichting bestaat uit de collectie van AXA Basta. Door hun sterke ontwikkelingen in de fietsindustrie is Axa voor ons heer en meester. Van insteeksloten tot kettingsloten en van ringsloten tot kabelsloten en van van lampjes waar je mee gezien wordt tot verlichting met veel licht waar je zelf uitstekend mee kan zien. Geef fietsendieven geen kans en sluit je fiets extra af met deze fietsensloten. Nieuw in het assortiment zijn de USB oplaadbare fietsverlichting producten, nooit meer zoeken naar nieuwe batterijen!

axa-logo-fietscorner

Axa GreenLine 25 Verlichtingset USB Oplaadbaar

De nieuwe Axa Greenline verlichting is een innovatie in de wereld van fietsverlichting. Met deze krachtige verlichting hoef je je geen zorgen meer te maken over ouderwetse batterijen, want de Axa Greenline is via USB op te laden. Dit maakt het gemakkelijk om de verlichting op te laden, zowel thuis als onderweg.

Met een volle batterij heb je tot 7 uur fietsplezier, dankzij de lichtopbrengst van 25 LUX. De verlichting heeft ook 2 standen: Eco (langere batterijduur) en Meer lichtintensiteit (kortere batterijduur), zodat je de verlichting kunt aanpassen aan je specifieke behoeften. De Axa Greenline is als set en/of los leverbaar, en een USB-oplader wordt meegeleverd.

De Axa Greenline is voorzien van een batterij indicator, die aangeeft hoeveel batterij er nog over is: 75-50-25%. Dit maakt het gemakkelijk om te weten wanneer je de verlichting moet opladen. Bovendien is de verlichting STVZO goedgekeurd, wat betekent dat de verlichting voldoet aan de veiligheidseisen van de Nederlandse overheid.

Wellicht heeft u interesse in de bijpassende artikelen