AXA GreenLine koplamp USB-Oplaadbaar 40LUX

€ 41,95
Levertijd:Op voorraad
Voeg toe aan verlanglijst

AXA Greenline voorlicht USB-oplaadbare verlichting fietslamp

Staat je fiets goed op slot? Ben je goed zichtbaar in het verkeer? Ons kernassortiment in sloten en verlichting bestaat uit de collectie van AXA Basta. Door hun sterke ontwikkelingen in de fietsindustrie is Axa voor ons heer en meester. Van insteeksloten tot kettingsloten en van ringsloten tot kabelsloten en van van lampjes waar je mee gezien wordt tot verlichting met veel licht waar je zelf uitstekend mee kan zien. Geef fietsendieven geen kans en sluit je fiets extra af met deze fietsensloten. Nieuw in het assortiment zijn de USB oplaadbare fietsverlichting producten, nooit meer zoeken naar nieuwe batterijen!

axa-fietscorner-logo

AXA GreenLine koplamp USB-Oplaadbaar 40LUX

De AXA Greenline is de ultieme oplossing voor fietsverlichting. Met een assortiment van compacte, krachtige en oplaadbare LED verlichting, biedt de Greenline een krachtig lichtbeeld van 8 tot 40 lux met een zicht van maximaal 65 meter. De verlichting is STVZO goedgekeurd en voorzien van een stoer, mat design.

Met de USB-oplaadbare accu hoef je je nooit meer zorgen te maken over lege batterijen. De Greenline is eenvoudig te bevestigen en makkelijk mee te nemen door de flexibele, rubberen bevestigingsband met een diameter van 22-32 mm. De Greenline 40 heeft ook 2 verlichtingsstanden, waarmee je de maximale batterijduur of een optimale lichtopbrengst kunt kiezen. De accu van de koplamp zorgt voor 7,5 uur fietsplezier bij een opgeladen batterij en is binnen 2 uur weer volledig opgeladen.

Kies voor de AXA Greenline voor een duurzame, veilige en efficiënte oplossing voor je fietsverlichting. Dankzij de hoge lichtopbrengst, het gebruiksgemak en de USB-oplaadbare accu, is de Greenline de perfecte keuze voor iedereen die op zoek is naar kwalitatief hoogwaardige fietsverlichting.