AXA Greenline Koplamp USB-Oplaadbaar 15LUX

€ 22,95 € 26,95
Levertijd:3-5 werkdagen (mits op voorraad bij de importeur)
Voeg toe aan verlanglijst

AXA USB oplaadbaar voorlicht 15LUX fietslamp

Staat je fiets goed op slot? Ben je goed zichtbaar in het verkeer? Ons kernassortiment in sloten en verlichting bestaat uit de collectie van AXA Basta. Door hun sterke ontwikkelingen in de fietsindustrie is Axa voor ons heer en meester. Van insteeksloten tot kettingsloten en van ringsloten tot kabelsloten en van van lampjes waar je mee gezien wordt tot verlichting met veel licht waar je zelf uitstekend mee kan zien. Geef fietsendieven geen kans en sluit je fiets extra af met deze fietsensloten. Nieuw in het assortiment zijn de USB oplaadbare fietsverlichting producten, nooit meer zoeken naar nieuwe batterijen!

AXA Greenline Koplamp USB-Oplaadbaar 15LUX

De nieuwe Axa Greenline verlichting is een innovatie in de wereld van fietsverlichting. Met deze krachtige verlichting hoef je je geen zorgen meer te maken over ouderwetse batterijen, want de Axa Greenline is via USB op te laden. Dit maakt het gemakkelijk om de verlichting op te laden, zowel thuis als onderweg.

De Axa Greenline heeft een stoer, mat design en is een compacte koplamp. Met een lichtopbrengst van 15 LUX heeft het een hoge lichtopbrengst en een groot gebruiksgemak. De Greenline is eenvoudig te bevestigen en makkelijk mee te nemen, en is op vrijwel iedere fiets te plaatsen door de flexibele, rubbere bevestigingsband met een diameter van 22-32 mm. Bovendien is de verlichting bestand tegen stoten.

De verlichting heeft 2 standen: Eco (langere batterijduur) en Meer lichtintensiteit (kortere batterijduur), zodat je de verlichting kunt aanpassen aan je specifieke behoeften. De accu van de koplamp zorgt voor 6 uur fietsplezier bij een volle batterij, en is in minder dan 2 uur weer volledig opgeladen. Bovendien is er een waarschuwingsindicator voor wanneer de batterij vervangen moet worden. De Axa Greenline is als set en/of los leverbaar, en een USB-oplader wordt meegeleverd.