AXA Greenline LED Achterlicht USB-Oplaadbaar

€ 14,36 € 17,95
Levertijd:Op voorraad
Voeg toe aan verlanglijst

Axa Greenline USB-Oplaadbaar achterlicht fietslamp

Staat je fiets goed op slot? Ben je goed zichtbaar in het verkeer? Ons kernassortiment in sloten en verlichting bestaat uit de collectie van AXA Basta. Door hun sterke ontwikkelingen in de fietsindustrie is Axa voor ons heer en meester. Van insteeksloten tot kettingsloten en van ringsloten tot kabelsloten en van van lampjes waar je mee gezien wordt tot verlichting met veel licht waar je zelf uitstekend mee kan zien. Geef fietsendieven geen kans en sluit je fiets extra af met deze fietsensloten. Nieuw in het assortiment zijn de USB oplaadbare fietsverlichting producten, nooit meer zoeken naar nieuwe batterijen!

axa-logo-fietscorner

Axa Greenline LED achterlicht USB Oplaadbaar

De AXA Greenline is de perfecte keuze voor veiligheid en gebruiksgemak tijdens het fietsen.
Met een stoer, mat design en een compact formaat, is dit achterlicht eenvoudig te bevestigen en mee te nemen.
De flexibele rubberen bevestigingsband past op vrijwel elke fiets en de verlichting is duurzaam oplaadbaar via de bijgeleverde USB-kabel.
Met een levensduur van 1000 oplaadbeurten en een opgeladen batterij die tot 4 uur meegaat, is de Greenline een duurzaam alternatief voor gewone batterijverlichting.
De verlichting heeft een krachtige LED die zorgt voor een lichbundel van 300 meter, zodat u altijd goed zichtbaar bent van zowel de achter- als de zijkant.
De Greenline voldoet aan de Duitse (StVZO) en Franse wetgeving en is eenvoudig te bedienen met een aan/uit-schakelaar.
Bovendien heeft het een waarschuwingsindicator voor wanneer de accu leeg is.
Kies de AXA Greenline voor veiligheid en gemak tijdens uw fietstochten.