Axa Blueline 50LUX LED koplamp Auto/stand

€ 38,36 € 47,95
Levertijd:Op voorraad
Voeg toe aan verlanglijst

Staat je fiets goed op slot? Ben je goed zichtbaar in het verkeer? Ons kernassortiment in sloten en verlichting bestaat uit de collectie van AXA Basta. Door hun sterke ontwikkelingen in de fietsindustrie is Axa voor ons heer en meester. Van insteeksloten tot kettingsloten en van ringsloten tot kabelsloten en van van lampjes waar je mee gezien wordt tot verlichting met veel licht waar je zelf uitstekend mee kan zien. Geef fietsendieven geen kans en sluit je fiets extra af met deze fietsensloten. Nieuw in het assortiment zijn de USB oplaadbare fietsverlichting producten, nooit meer zoeken naar nieuwe batterijen!

Axa-Logo

Axa Blueline 50LUX LED koplamp Auto/stand.

De AXA Blueline 50LUX LED koplamp is een topkwaliteit verlichting voor zowel auto's als e-bikes met een 6volt systeem.
Dankzij het compacte en elegante ontwerp is deze lamp makkelijk te monteren op de kroonbout van uw voertuig.
De krachtige dynamo zorgt ervoor dat de lamp altijd voldoende licht geeft, terwijl de automaatfunctie en het standlicht ervoor zorgen dat u altijd goed zicht heeft, ongeacht de omstandigheden.
De lichtsterkte van 50 LUX is meer dan voldoende om uw weg te verlichten en het Duitse keurmerk geeft aan dat de lamp aan de hoogste kwaliteitsnormen voldoet.
Als u op zoek bent naar een betrouwbare en krachtige verlichting voor uw auto of e-bike, dan is de AXA Blueline 50LUX LED koplamp zeker een goede keuze.

Wellicht heeft u interesse in de bijpassende artikelen