Basil Bloom Field Fiets Handtas MIK

€ 91,99
Voeg toe aan verlanglijst

Basil Bloom Field Hand Fietstas MIK

Basil-logo-fietscorner 

Basil Bloom Field Fiets Handtas MIK

De Basil Bloom Field Handtas is de perfecte fietstas voor de zomer, met opvallende kleuren als honey yellow en sky blue. Gemaakt van gerecycled PET plastic, draagt de tas bij aan een beter milieu.

Hoewel compact van formaat, biedt de tas genoeg ruimte om al je spullen op te bergen, met inbegrip van een vak voor een tablet in het hoofdvak. Gemaakt met waterdicht materiaal, blijven al je waardevolle spullen veilig opgeborgen, zelfs als het regent.

Met de Basil Bloom Field fiets handtas kun je kiezen hoe je de tas wilt bevestigen: aan je stuur met de voormonteerde KF-adapterplaat (apart verkrijgbaar) of aan je bagagedrager met de voormonteerde haken. Zo kun je de tas voorop in het zicht hebben of opbergen aan de achterkant van je fiets. Dit model is ook eenvoudig te bevestigen bovenop je MIK bagagedrager.

In samenvatting is de Basil Bloom Field fiets handtas een praktische en stijlvolle keuze voor al je fietstochten, met genoeg ruimte voor al je spullen en een waterdicht design om alles veilig op te bergen. Of je nu kiest voor bevestiging aan je stuur of aan je bagagedrager, de tas is gemakkelijk aan te brengen en biedt alle gemakken van een fietstas en handtas in één.

Eigenschappen:

  • Inhoud 8-11 liter.
  • Verkrijgbaar in twee verschillende kleuren
  • Gemaakt van gerecycled materiaal.
  • Waterdicht

Wellicht heeft u interesse in de bijpassende artikelen