AXA Ketting slot Clinch+ 85cm

€ 34,28 € 38,95
Voeg toe aan verlanglijst

AXA fiets ketting slot Clinch+ 85 centimeter lang

Staat je fiets goed op slot? Ons kernassortiment in sloten bestaat uit de collectie van AXA Basta. Door hun sterke ontwikkelingen in de fietsindustrie is Axa voor ons heer en meester. Van insteeksloten tot kettingsloten en van ringsloten tot kabelsloten. Geef fietsendieven geen kans en sluit je fiets extra af met deze fietsensloten.

axa-logo-fietscorner

Axa Clinch+ Kettingslot 85cm

De AXA Clinch is de ultieme oplossing voor de beveiliging van uw fiets. Met een lengte van 85 cm is deze ketting perfect voor korte tot middellange fietsparkeerplekken of als tweede slot. De schakels zijn gemaakt van gehard staal, waardoor ze moeilijk open te knippen of door te zagen zijn. Dit resulteert in een beveiligingsniveau van 9 op een schaal van 15, waardoor u zich zorgeloos kunt laten rondrijden. Bovendien wordt de ketting geleverd met 2 sleutels, dus als u een sleutel verliest, hoeft u zich geen zorgen te maken. U kunt eenvoudig een nieuwe sleutel bestellen via de website van AXA. De Clinch+ is verkrijgbaar in 3 verschillende kleuren, zodat u deze kunt aanpassen aan uw persoonlijke stijl.

De Clinch+ is ook voorzien van een stevige polyester hoes ter bescherming tegen beschadiging en een rubber rondom het hangslot. Dit zorgt voor extra comfort, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over beschadiging van uw fiets of het slot zelf.

Technisch gezien is de ketting 85 cm lang, met 7,5mm dikke schakels en een knipkracht van 35 kN. De gehard stalen ketting zorgt voor een maximale veiligheid voor uw fiets. Kies voor de AXA Clinch en rijd met een gerust hart rond.

Wellicht heeft u interesse in de bijpassende artikelen