Topeak Joe Blow Sport III Fietspomp

€ 41,95 € 49,95
Levertijd:Niet op voorraad
Voeg toe aan verlanglijst

Topeak Joe Blow Sport 3 Fietspomp

Topeak-logo-fietscorner

Topeak Joe Blow Sport III Fietspomp

De Topeak JoeBlow Sport III is een uitstekende fietsenpomp die het oppompen van banden eenvoudig maakt. Deze stevige en krachtige pomp is uitgerust met een vernieuwde analoge gauge, een verbeterde handgreep en een TwinHead DX5 pompkop voor optimale houvast. Dankzij deze eigenschappen kunt u snel en efficiënt uw banden oppompen.

De Topeak JoeBlow Sport III is geschikt voor verschillende soorten ventielen, waaronder Presta, Schrader en Dunlop, zodat u hem voor elk soort fiets kunt gebruiken. Deze fietsenpomp heeft een capaciteit van 160 PSI of 11 BAR, waardoor u uw banden snel op de juiste spanning kunt krijgen.

Met de bijgeleverde naald, kunt u ook andere opblaasbare producten eenvoudig oppompen. Dus of u nu uw fietsbanden, ballen of luchtbedden wilt oppompen, de Topeak JoeBlow Sport III is een uitstekende keuze. Dankzij de duidelijke en afleesbare gauge, de comfortabele handgreep en de geschiktheid voor verschillende ventielen, is deze fietsenpomp een verstandige keuze voor elke fietser.

Topkwaliteit tweewieler accessoires, hier staat Topeak al jaren bekend om. Sportieve race en mountainbike ritjes, fietstochten voor woon en werk maar ook recreatieve ritten. Topeak heeft alles om uw rit van meer comfort en gemak te voorzien. Kwaliteit gereedschappen en onderdelen voor uw fiets zoals fietspompen, fietstassen, spatborden, verlichting en opbergsystemen.