Urban Iki Rugtas

€ 36,95 € 39,95
Voeg toe aan verlanglijst

Rugtas Urban Iki

Deze unieke kinderrugzak is ontworpen met het oog op veiligheid en gemak, speciaal gemaakt om moeiteloos aan het Urban Iki achterzitje te hangen. Met een handig voorvakje voor kleine spulletjes en zowel het voor- als hoofdvak voorzien van ritssluitingen, biedt de tas een royale inhoud van 9 liter. Ideaal voor uitstapjes naar het kinderdagverblijf of school. De toegevoegde reflectiestrook op de voorkant en het handige naamkaartje aan de binnenkant zorgen voor extra veiligheid.

Gemaakt van waterafstotend materiaal dat eenvoudig schoon te maken is, garandeert deze rugtas duurzaamheid en praktisch gebruik. Hang de tas moeiteloos op aan de rugleuning van het fietsstoeltje, en met het geïntegreerde haakje klik je de tas stevig vast aan de bagagedrager van je fiets. Hierdoor wordt de fietsrit niet alleen veiliger, maar ook comfortabeler, aangezien jouw kleintje de tas niet hoeft vast te houden of aan het stuur hoeft te hangen.

Specifiek ontworpen voor bevestiging aan het Urban Iki achterzitje, biedt deze rugzak extra functionaliteit met een handig binnenvak voor drinkbeker en broodtrommel. Met afmetingen van 30 x 24 x 12 cm is deze tas compact en praktisch. Neem je spullen veilig en comfortabel mee op de fiets en creëer kostbare herinneringen tijdens jullie gezamenlijke fietsavonturen.

Wellicht heeft u interesse in de bijpassende artikelen