Urban Iki Fietshelm Junior

€ 32,95
Voeg toe aan verlanglijst

Urban Iki Fietshelm Junior

Urban Iki fietshelmen voor kinderen.


Urban Iki Fietshelm Junior

Veilig op weg met een fietshelm voor je kind

Urban Iki fietshelmen voor kinderen maken van veilig op pad gaan met je kind een feest. Onze kinderfietshelmen zijn comfortabel, licht en subtiel vormgegeven, waardoor je kind niet meer zonder wil. Want een helm is natuurlijk pas veilig als deze ook écht gedragen wordt. Urban Iki helmen zitten vol slimme features om de veiligheid en het comfort te verhogen. 

Kinderfietshelmen met een veilige en comfortabele constructie

Veiligheid en comfort staan tijdens de ontwikkeling van onze kinderfietshelmen voorop. De  constructie zorgt voor uitstekende schokabsorptie, terwijl de specifieke pasvorm het hoofd van je kindje optimaal beschermt. Mesh aan de binnenkant van de helm voelt comfortabel en zacht aan, en zorgt voor de nodige ventilatie. Daarnaast houdt deze stof ook vliegjes en vuil tegen. De fietshelmen sluiten met een veilig en gemakkelijk te bedienen kliksysteem bij de kin. Alle Urban Iki fietshelmen voldoen aan de hoge kwaliteitseisen van de Europese norm EN 1078.

Passende fietshelmen voor baby’s, peuters en kleuters

Urban Iki fietshelmen zijn verkrijgbaar in verschillende maten. De fietshelmpjes in maat XS zijn gemaakt voor kinderen met een hoofdomtrek van 44 tot 48 centimeter. Deze helmen zijn dus zeer geschikt als eerste fietshelm voor je baby, en door de met een draaiknop makkelijk te verstellen pasvorm groeit hij met je kindje mee. Urban Iki fietshelmen in maat S zijn gemaakt voor kinderen met een hoofdomtrek van 48 tot 52 cm, en zijn daardoor geschikte fietshelmen voor kinderen tot ongeveer 10 jaar.

Hoofdomtrek (cm)

  • XS: 44-48
  • S: 48-52

Wellicht heeft u interesse in de bijpassende artikelen