Topeak Stuurtas Tour Guide Compact

€ 49,95 € 56,95
Levertijd:3-5 werkdagen (mits op voorraad bij de importeur)
Voeg toe aan verlanglijst

Topeak Tour Guide Compact Stuurtas

Topeak-logo-fietscorner

Topeak Stuurtas Tour Guide Compact

Topeak Tour Guide Compact: De flexibele fietstas voor recreatieve fietsers

De Topeak Tour Guide Compact is een praktische stuurtas voor recreatieve fietsers. Het unieke ontwerp maakt het mogelijk om de tas ook als heuptas te gebruiken en is eenvoudig af te nemen. De tas biedt een inhoud van 2 liter en is geschikt voor een maximaal laadgewicht van 5 kg. Met de afmetingen van 22 x 18 x 13 cm is de Topeak Tour Guide Compact de perfecte keuze voor fietsers die op zoek zijn naar een compacte en flexibele fietstas.

De Topeak Tour Guide Compact wordt geleverd met een houder, zodat je de tas gemakkelijk aan je fiets kunt bevestigen. Geniet van een comfortabele en praktische fietstocht met de Topeak Tour Guide Compact.

Topkwaliteit tweewieler accessoires, hier staat Topeak al jaren bekend om. Sportieve race en mountainbike ritjes, fietstochten voor woon en werk maar ook recreatieve ritten. Topeak heeft alles om uw rit van meer comfort en gemak te voorzien. Kwaliteit gereedschappen en onderdelen voor uw fiets zoals fietspompen, fietstassen, spatborden, verlichting en opbergsystemen.

Wellicht heeft u interesse in de bijpassende artikelen