Topeak Bidonhouder Modula

€ 9,49 € 10,50
Levertijd:3-5 werkdagen (mits op voorraad bij de importeur)
Voeg toe aan verlanglijst

Topeak Bidonhouder Modula

Topeak-logo-fietscorner

Topeak Bidonhouder Modula

De Topeak Modula bidonhouder is een verstelbare oplossing voor het dragen van uw bidon of PET-fles tijdens het fietsen. Gemaakt van hoogwaardig kunststof, is deze bidonhouder robuust en duurzaam, zodat u hem jarenlang kunt gebruiken.

De bidonhouder is speciaal ontworpen voor het bevestigen aan de bidonnok en is compatibel met zowel 0,5 liter PET-flessen als gewone bidons. Hierdoor kunt u altijd over uw favoriete dranken beschikken tijdens uw fietsrit.

Met de verstelbare functie van de Topeak Modula bidonhouder, kunt u de perfecte pasvorm voor uw bidon of PET-fles vinden, zodat uw bidon stevig vastzit tijdens uw rit. De primaire basiskleur van de bidonhouder is zwart en past daardoor perfect bij elke fiets.

Als u op zoek bent naar een praktische en stijlvolle oplossing voor het dragen van uw bidon of PET-fles tijdens het fietsen, is de Topeak Modula bidonhouder de ideale keuze. Met zijn hoge kwaliteit en aanpasbare ontwerp, zorgt deze bidonhouder voor een comfortabele en gemakkelijke ervaring tijdens uw volgende fietsavontuur.

Wellicht heeft u interesse in de bijpassende artikelen