Lugano Elo Special

Vanaf € 3.399,00
3 jaar garantie!
Alleen Afhalen
Voeg toe aan verlanglijst

LUGANO ELO SPECIAL

E-bikes door Nederlandse fietsenmakers voor Nederlandse fietsenmakers.


Lugano fietsen Logo

 

 

 

Lugano Elo Special

Een elektrische fiets door Nederlandse fietsenmakers, voor Nederlandse fietsenmakers.
Meest complete e-bike in deze prijsklasse, inclusief 3 jaar garantie en service!
Gebruiksvriendelijke, onderhoudsarm en veilig.

Motor & Bediening:
De Lugano Elo Special is uitgevoerd met de nieuwe krachtige Bafang M420 middenmotor, en levert een koppel van liefst: 80 Nm.
Dankzij de middenpositie van de motor, wordt het gewicht van de fiets mooi verdeeld, zo stuurt het vrij van weerstand en lijkt het alsof u op een normale fiets rijd.
Bafang is al meer dan tien jaar een innoverende fabrikant van e-mobility systemen met productie voor elektrische fietsen en specialiseert zich de laatste jaren vooral op elektrische systemen voor e-bikes.
In combinatie met het overzichtelijke kleuren display in het midden van het stuur zorgt dit voor een perfect rijcomfort, een uitgebreide en goed leesbaar display en veilige bediening aan de linkerzijde van het stuur. USB aansluiting in het display voor het opladen van Smartphones en navigatiesystemen.

Versnellingen & Onderhoud
Deze E-Bike heeft een onderhoudsvriendelijke Shimano Nexus Premium versnellingsnaaf met maar liefst 8 versnellingen en een riemaandrijving voor minimale slijtage.
De Lugano Elo Special is daardoor zéér onderhoudsvriendelijk.

Actieradius, Trapondersteuning en Accupakket
Deze fiets heeft 5 standen trapondersteuning met ruim 120 EERLIJKE kilometers.
Een extra sterkte uitneembare 720 Watt uur accu voor plezierige kilometers

Gebruik & Instap
Deze elektrische tweewieler met lage instap is geschikt voor toertochten en voor woon / werk verkeer en heeft een walkassist ( Loop functie ), dus met de  fiets lopen of de fiets een heuvel oplopen is geen probleem.

Ketting:
De Lugano Elo Special bevat een Gates-belt aandrijving wat weinig onderhoud nodig heeft en langer mee gaat dan een originele fietsketting.

 

Remsysteem:
De Lugano Elo Special is uitgerust met Hydraulische schijfremmen, deze remmen zijn geheel onderhoudsvrij en hebben een uitstekende remprestatie.

Banden:
Voor extra veiligheid en comfort is de Lugano uitgerust met lekbeschermende ( Anti-lek ) banden. de CST buitenbanden met anti leklaag bieden ook een extra schokdemping voor maximaal comfort en plezier tijdens uw rit.

Voorvorkvering en zadelvering:
De verende voorvork bied optimaal comfort tijdens uw rit, zo worden schokken en trillingen geminimaliseerd. 
Op deze voorvork zit een knop om de vering vast te zetten voor minder weerstand onder het fietsen, of de vering eenvoudig strakker of losser te zetten.
Post Moderne verende zadelpen gemaakt van lichtgewicht aluminium en de veersterkte is instelbaar. Uitermate geschikt voor stads, trekking en elektrischefietsen.

Service en Garantie:
Bij elke Lugano elektrische fiets krijgt u altijd de service van Van Hoogstraten Fietscorner én 3 jaar garantie op de gehele fiets.

Extra's
Leren handvatten voor optimale grip
Verlichting voor- en achter op de accu van de fiets, dus geen lege batterijen meer. Óók USB aansluiting om je smartphone of navigatie op te laden
Verstelbare stuurpen - zo kunt u gemakkelijk uw eigen houding op de fiets instellen

Gewicht INCL. accu: 24,5 KG

Wellicht heeft u interesse in de bijpassende artikelen