Lugano Elo Special

Vanaf € 2.999,00
Alleen Afhalen
Voeg toe aan verlanglijst

Lugano Elo Special.

Een elektrische fiets door Nederlandse fietsenmakers, voor Nederlandse fietsenmakers.
Door een kritische blik op de vele e-bike systemen en onze jarenlange ervaring maken wij van deze fiets een echte topper!
En doordat we zo ontzettend trots zijn op deze super ebike, bieden wij 5 jaar garantie en service gratis aan op iedere Lugano fiets!

Lugano Elo Speciaal.
Een elektrische fiets door Nederlandse fietsenmakers, voor Nederlandse fietsenmakers.
Meest complete e-bike in deze prijsklasse, inclusief 5 jaar garantie en service!
Gebruiksvriendelijke, onderhoudsarm, ruime instap en veilig.

Motor & Bediening:
De Lugano Elo Speciaal is uitgevoerd met een krachtige Bafang middenmotor (M400), en levert een koppel van liefst: 80 Nm.
Dankzij de middenpositie van de motor, wordt het gewicht van de fiets mooi verdeeld, zo stuurt het vrij van weerstand en lijkt het alsof u op een normale fiets rijd.
Bafang is al meer dan tien jaar een innoverende fabrikant van e-mobility systemen met productie voor elektrische fietsen en specialiseert zich de laatste jaren vooral op elektrische systemen voor e-bikes.
In combinatie met het overzichtelijke display in het midden van het stuur zorgt dit voor een perfect rijcomfort, een uitgebreide en goed leesbaar display en veilige bediening aan de linkerzijde van het stuur.
Ook is dit nieuwe display uitgevoerd met een USB aansluiting voor het opladen of bijladen van een smartphone of navigatiesysteem.

Versnellingen & Onderhoud
Deze E-Bike heeft een onderhoudsvriendelijke Nuvinci Enviolo versnellingsnaaf, een lichtlopende en traploze versnellingsnaaf en een sterke maar ook geluidsloos Gates riemaandrijving, ketting spannen is dus verledentijd.
De NuVinci-naaf biedt traploze versnellingen. Met een soort gashendel aan het stuur kun je kiezen of je zwaarder of lichter wilt trappen.

Actieradius, Trapondersteuning en Accupakket
Deze fiets heeft 5 standen trapondersteuning met ruim 120 EERLIJKE kilometers.
Een extra sterkte Samsung uitneembare 700 Watt uur accu voor plezierige kilometers

Gebruik & Instap
Deze elektrische tweewieler met een lage maar vooral ruime instap is geschikt voor toertochten en voor woon / werk verkeer en heeft een walkassist ( Loop functie ), dus met de  fiets lopen of de fiets een heuvel oplopen is geen probleem.

Remsysteem:
De Lugano Elo Speciaal is uitgerust met krachtige Tektro hydraulische schijfremmen.

Banden:
Voor extra veiligheid en comfort is de Lugano uitgerust met brede 47-622 lekbeschermende ( Anti-lek ) banden. De Schwalbe buitenbanden met anti leklaag bieden ook een extra schokdemping voor maximaal comfort en plezier tijdens uw rit.

Voorvorkvering en zadelvering:
De verende voorvork bied optimaal comfort tijdens uw rit, zo worden schokken en trillingen geminimaliseerd.
De voorvork heeft een lock-functie, hiermee gaat de voorvork op slot en is de vering stug
Post Moderne verende zadelpen gemaakt van lichtgewicht aluminium en de veersterkte is instelbaar. Uitermate geschikt voor stads, trekking en elektrischefietsen.

Service en Garantie:
Bij elke Lugano elektrische fiets krijgt u altijd de service van Van Hoogstraten Fietsplus én 5 jaar garantie op de gehele fiets.

Extra's
Leren handvatten voor optimale grip
Sterk LED verlichting voor- en achter op de accu van de fiets, dus geen lege batterijen meer. 
Verstelbare stuurpen - zo kunt u gemakkelijk uw eigen houding op de fiets instellen