Cyclon E-bike service pakket

€ 21,95 € 25,95
Levertijd:3-5 werkdagen (mits op voorraad bij de importeur)
Voeg toe aan verlanglijst

Cyclon E-bike service pakket

Optimaliseer je elektrische fietservaring met het Cyclon E-bike Service Pakket, een must-have voor eigenaren en kopers van e-bikes. Dit alles-in-één pakket is samengesteld met zorgvuldig geselecteerde serviceproducten, gepresenteerd in een aantrekkelijke retailverpakking.

Het Cyclon E-bike Service Pakket bevat een handige Band Repair Gel om je zorgeloos op weg te houden, zelfs in het geval van onverwachte lekke banden. De Foam Cleaner van 250 ml zorgt voor een grondige reiniging, waardoor je e-bike er altijd als nieuw uitziet. De E-bike Connection Spray van 100 ml biedt optimale bescherming voor de elektrische verbindingen, waardoor de prestaties van je e-bike worden geoptimaliseerd.

Maak moeiteloos schoon met het meegeleverde Microvezeldoekje, ontworpen voor een streeploos resultaat. Met het Cyclon E-bike Service Pakket ben je verzekerd van de beste zorg voor je e-bike, waardoor je rijervaring naar nieuwe hoogten wordt gebracht.

Investeer vandaag nog in de duurzaamheid en prestaties van je e-bike met het Cyclon E-bike Service Pakket - waar passie voor fietsen en technologische innovatie samenkomen.

Wellicht heeft u interesse in de bijpassende artikelen