AXA Victory ring slot

€ 40,95 € 47,95
Voeg toe aan verlanglijst

AXA Victory ringslot met mogelijkheid tot insteekketting

Het ringslot van AXA is een premium product uit het AXA assortiment.
Heeft een mogelijkheid tot insteek ketting aan de zijkant van het slot, om zo uw fiets aan een vast object vast te leggen.
Het ringslot is volledig rondom gelast, dat maakt dit slot extra sterk. ( Beveiligingsniveau 14)
ART2 goedgekeurt voor je fietsverzekering.
De beugel is gemaakt van 8,5mm gehard staal.
Een verbeterde cilinderhuis en sterkere plug-in vergrendeling
Dit slot wordt geleverd met twee originele sleutels.

axa-logo-fietscorner

AXA Victory vast fietsslot.

De AXA Victory vast fietsslot is een premium product uit het AXA assortiment, speciaal ontworpen voor fietsers die op zoek zijn naar een sterk en veilig slot. Dit ringslot heeft een mogelijkheid tot insteek ketting aan de zijkant van het slot, waarmee u uw fiets eenvoudig aan een vast object kunt vastleggen.

Het ringslot is volledig rondom gelast, waardoor het extra sterk is en een beveiligingsniveau 14 biedt. Het slot is ART2 goedgekeurd voor fietsverzekeringen, dit betekent dat het voldoet aan de eisen om een fietsverzekering af te sluiten. De beugel is gemaakt van 8,5mm gehard staal en het slot beschikt over een verbeterde cilinderhuis en een sterkere plug-in vergrendeling.

De AXA Victory wordt geleverd met twee originele sleutels, zodat u altijd een reserve sleutel heeft in geval van verlies. Kies voor de premium kwaliteit en sterkte van de AXA Victory vast fietsslot en rij veilig en gerustgesteld.

Wellicht heeft u interesse in de bijpassende artikelen