Axa slotspray

€ 14,95
Levertijd:3-5 werkdagen (mits op voorraad bij de importeur)
Voeg toe aan verlanglijst

AXA Slotspray 100ML

Staat je fiets goed op slot? Ons kernassortiment in sloten bestaat uit de collectie van AXA Basta. Door hun sterke ontwikkelingen in de fietsindustrie is Axa voor ons heer en meester. Van insteeksloten tot kettingsloten en van ringsloten tot kabelsloten. Geef fietsendieven geen kans en sluit je fiets extra af met deze fietsensloten.

axa-logo-fietscorner

Axa Slot Onderhoudspray

Het onderhouden van uw fietsslot is van groot belang om de levensduur te verlengen en de werking te verbeteren. Door regelmatig smeren en schoonhouden van het slot, kunt u de onderdelen beschermen tegen slijtage en verbetert u de diefstalpreventie.

Door het gebruik van een fietsslot, kan vocht, stof en vuil zich ophopen in het slot mechanisme. Dit kan leiden tot een slecht functionerend slot, zelfs tot een vastzittend slot. Door regelmatig het slot te smeren met een kwalitatief smeermiddel, zal de werking van het slot verbeterd worden en zullen de onderdelen beter tegen slijtage beschermd zijn.

Daarnaast kan het op tijd en stond schoonhouden van uw slot ervoor zorgen dat de cilinder in het ringslot fatsoenlijk blijft functioneren. Een schone cilinder zal minder snel vastlopen en daardoor een betere diefstalpreventie bieden.

In samenvatting, door regelmatig uw slot te smeren en schoon te houden, zorgt u voor een verlenging van de levensduur, een betere werking en een betere diefstalpreventie van uw fietsslot.

Wellicht heeft u interesse in de bijpassende artikelen