AXA Newton beugelslot UL 230 / 300

€ 36,95 € 51,95
Voeg toe aan verlanglijst

AXA Newton beugelslot UL 230 / 300.

Staat je fiets goed op slot? Ons kernassortiment in sloten bestaat uit de collectie van AXA Basta. Door hun sterke ontwikkelingen in de fietsindustrie is Axa voor ons heer en meester. Van insteeksloten tot kettingsloten en van ringsloten tot kabelsloten. Geef fietsendieven geen kans en sluit je fiets extra af met deze fietsensloten.

AXA Newton beugelslot UL 230 / 300.

De Newon UL is een gehard stalen U-vormig beugelslot, speciaal ontworpen voor fietsen of lichte gemotoriseerde tweewielers. Met een diameter van 14mm en gehard stalen beugel biedt het een hoog niveau van beveiliging tegen diefstal.

De anti boorcilinder van dit slot is voorzien van een handmatige afdekkap, die beschermt tegen vocht en vuil. Dit zorgt voor een langere levensduur en betere prestaties van het slot.

Daarnaast wordt er bijgeleverde montagebeugel meegeleverd, waardoor u het slot ook comfortabel kunt transporteren. Dit maakt het slot nog handiger in gebruik.

Als u op zoek bent naar een veilig en duurzaam beugelslot voor uw fiets of lichte gemotoriseerde tweewieler, dan is de Newon UL een uitstekende keuze. Met zijn gehard stalen beugel, anti boorcilinder met beschermingskap en de bijgeleverde montagebeugel biedt het een hoog niveau van beveiliging en gebruiksgemak.

Wellicht heeft u interesse in de bijpassende artikelen