Basil Ever-Green Fietsrugzak

€ 55,99 € 69,99
Voeg toe aan verlanglijst

Basil Ever-Green Fietsrugzak
Basil-logo

Basil Ever-Green Fietsrugzak

De Basil Ever-Green Fietsrugzak is de perfecte keuze voor fietsers die op zoek zijn naar een milieuvriendelijke en veelzijdige rugzak. Gemaakt van 40% gerecycled plastic flesjes, draag je niet alleen bij aan een beter milieu, maar ook aan een stijlvolle en praktische oplossing voor het vervoeren van je spullen tijdens het fietsen. De waterafstotende stof voelt aan als katoen en is beschikbaar in twee vrolijke kleuren: sandshell beige en thyme green.

Met een inhoud van 14-19 liter biedt de Basil Ever-Green Fietsrugzak genoeg ruimte voor al je essentiële spullen, terwijl het Hook-On bevestigingssysteem ervoor zorgt dat de tas stevig en veilig bevestigd blijft aan je fiets. En met reflectie aan alle zijden ben je beter zichtbaar in het verkeer, wat je rit nog veiliger maakt.

Maar dat is nog niet alles: de Basil Ever-Green Fietsrugzak is ook een veelzijdige tas die je op meerdere manieren kunt dragen. Je kunt de tas veranderen van een Fietsrugzak naar een handtas of schoudertas, en de haken zijn netjes verborgen om de tas een stijlvolle uitstraling te geven.

Kortom, als je op zoek bent naar een milieuvriendelijke, veelzijdige en stijlvolle rugzak voor je fiets, is de Basil Ever-Green Fietsrugzak de perfecte keuze.

Eigenschappen:

  • Inhoud 14-19 liter.
  • Hook-On bevestigings systeem.
  • Alle zijden zijn voorzien van reflectie. Dat maakt je beter zichtbaar in het verkeer.
  • Bijzonder milleu vriendelijk.
Wellicht heeft u interesse in de bijpassende artikelen