AXA Omega Pro LED Achterlicht Batterij

€ 29,56 € 36,95
Levertijd:Op voorraad
Voeg toe aan verlanglijst

Axa Omega Pro Led achterlicht bagagedrager

Staat je fiets goed op slot? Ben je goed zichtbaar in het verkeer? Ons kernassortiment in sloten en verlichting bestaat uit de collectie van AXA Basta. Door hun sterke ontwikkelingen in de fietsindustrie is Axa voor ons heer en meester. Van insteeksloten tot kettingsloten en van ringsloten tot kabelsloten en van van lampjes waar je mee gezien wordt tot verlichting met veel licht waar je zelf uitstekend mee kan zien. Geef fietsendieven geen kans en sluit je fiets extra af met deze fietsensloten. Nieuw in het assortiment zijn de USB oplaadbare fietsverlichting producten, nooit meer zoeken naar nieuwe batterijen!

axa-logo-fietscorner

AXA Omega Pro LED Achterlicht Batterij

De Axa Omega Pro is een innovatief achterlicht voor fietsers die zich zorgen maken over hun zichtbaarheid op de weg. Met zijn vijf LED's, waarvan er twee zijwaarts zijn gericht, wordt u niet alleen van achteren gezien, maar ook van de zijkant. Dit maakt het achterlicht ideaal voor fietsers die vaak in druk verkeer rijden of op onverlichte wegen.

Het achterlicht is een van de meest gebruiksvriendelijke producten in het assortiment van AXA achterlichten. Het heeft drie standen: aan, uit en automatisch. In de automatische stand schakelt het licht automatisch in en uit, afhankelijk van de omgevingslichtcondities. Dit bespaart batterijen en maakt het achterlicht nog efficiënter.

Een ander groot voordeel van de Axa Omega Pro is de geïntegreerde batterij-indicator. Deze waarschuwt u wanneer uw batterijen bijna leeg zijn, zodat u op tijd kunt vervangen. Zo bent u altijd verzekerd van maximale zichtbaarheid en veiligheid op de weg.

Als u op zoek bent naar een krachtig en gebruiksvriendelijk achterlicht dat u zichtbaar maakt vanuit elke hoek, dan is de Axa Omega Pro de perfecte keuze. Met de geïntegreerde batterij-indicator en de drie standen (aan, uit, automatisch) is dit een van de meest efficiënte en veilige achterlichten op de markt.