Basil SoHo Nordlicht fietsrugzak

€ 94,95 € 114,95
Voeg toe aan verlanglijst

Basil SoHo - fietsrugzak Nordlicht - 17 liter

Basil-logo

Basil SoHo Nordlicht fietsrugzak

De Basil SoHo Nordlicht fietsrugzak is de ultieme moderne fietstas voor avontuurlijke fietsers. Met zijn geavanceerde functies, is deze rugzak en fietstas in één ontworpen om uw fietstochten gemakkelijker en veiliger te maken.

Een van de belangrijkste functies van de tas is de geïntegreerde LED strip. Dit zorgt ervoor dat u extra goed zichtbaar bent in het donker, waardoor u veiliger op de weg bent. Bovendien is de tas gemaakt van IPX3-materiaal, wat betekent dat er geen druppel water in de tas kan komen, dankzij de getapete naden en rolsluiting. Dit betekent dat u uw spullen droog houdt, zelfs tijdens een regenbui.

Met een inhoud van 17 liter, biedt de Basil SoHo Nordlicht fietsrugzak voldoende ruimte om uw laptop of iPad mee te nemen tijdens uw fietstochten. Dit maakt het ideaal voor studenten of zakenmensen die vaak onderweg zijn.

Het Hook-On systeem maakt het bevestigen en vergrendelen van de tas aan uw bagagedrager eenvoudig. Dit zorgt ervoor dat u zich geen zorgen hoeft te maken over het verliezen van uw tas tijdens het fietsen. Bovendien is de tas geschikt voor zowel E-bikes als traditionele fietsen, waardoor het een flexibele oplossing is voor iedereen die op zoek is naar een fietsrugzak.

Eigenschappen Basil SoHo fietsrugzak:

- Voorzien van geïntergreeerde LED verlichting ( 3x AAA batterijen niet meegeleverd )
- Gemakkelijk te bevestigen aan bagagedrager
- Ook geschikt voor E-bikes

Wellicht heeft u interesse in de bijpassende artikelen