Basil mand Cento Tech Fiber Nordlight MIK 21L moss green

€ 92,95 € 129,95
Levertijd:Niet op voorraad
Voeg toe aan verlanglijst

Basil mand Cento Tech Fiber Nordlight MIK 21L moss green

Basil mand Cento Tech Fiber Nordlight MIK 21L moss green

Ontdek de innovatieve Basil Cento Tech Fiber fietsmand Nordlicht MIK, een perfecte combinatie van technologie en stijl.
Deze fietsmand, gemaakt van textonile in een aluminium frame, biedt duurzaamheid en een moderne uitstraling in solid zwart.

Specifiek ontworpen voor MIK systeemdragers en carrierplates, maakt de Basil Cento Tech Fiber fietsmand gebruik van een gestandaardiseerd bevestigingssysteem voor optimale efficiëntie.
De meegeleverde MIK adapterplate maakt een snelle en moeiteloze installatie mogelijk.

Met kurken soft grip handvatten en een band om de inhoud veilig te zekeren, combineert deze fietsmand functionaliteit met comfort en veiligheid.
De kurken soft grip voegt niet alleen een natuurlijk en stijlvol element toe, maar zorgt ook voor een comfortabele grip tijdens het dragen.

De Basil Cento Tech Fiber fietsmand is uitgerust met Nordlicht LED-verlichting, waardoor je ook in het donker goed zichtbaar bent.
Met een inhoud van 21 liter biedt deze mand voldoende ruimte voor al je benodigdheden, of het nu gaat om boodschappen of andere spullen.

Kortom, de Basil Cento Tech Fiber fietsmand Nordlicht MIK is de perfecte keuze voor de moderne fietser die functionaliteit en stijl wil combineren.
Upgrade je fietservaring met deze geavanceerde fietsmand en geniet van het gemak en de veiligheid die het biedt, zonder concessies te doen aan esthetiek.

Wellicht heeft u interesse in de bijpassende artikelen