Basil Elegance Dubbele Fietstas 40L MIK

€ 99,99
Voeg toe aan verlanglijst

basil

BASIL ELEGANCE DUBBELE FIETSTAS 40L MIK

ELEGANCE

E staat voor Elegant en Eco bij deze dubbele fietstas. De tas is chateau taupe van kleur en heeft een inhoud van 40 tot 49 liter. Daarom is de fietstas ideaal voor een bezoek aan de markt of de boekenwinkel. Het binnenritsvak is ideaal om je portemonnee, sleutels of andere waardevolle spullen in op te bergen. 

De tas is gemaakt van waterafstotend materiaal en dankzij de waterkerende vouwsluitingen blijft de inhoud van je tas droog mocht er plotseling een klein regenbuitje vallen. Je sluit de tas eenvoudig met de sterke klittenbandsluiting. Iets zwaars vervoeren? Dat is geen probleem omdat de bodem van de dubbele fietstas is verstevigd met een glas fiber strip.

MIK systeem 

Met de MIK adapterplaat klik je fietsmanden, fietskratten en fietstassen in een handomdraai op je (elektrische) fiets. Binnen 1 seconde bevestigen je de perfecte accessoires voor jouw fietstocht. Het MIK systeem past op alle bagagedragers met de MIK profielen. Heb je geen MIK profielen? Dan kan je door een MIK carrierplaat te bevestigen gewoon gebruik maken van dit handige systeem! Je kunt op de bagagedrager zien of je fiets het MIK systeem heeft - er staat dan MIK op de bagagedrager.

Choose Green label

Dit betekent dat de tas gemaakt is van milieuvriendelijke materialen. Deze chique fietsshopper is dan ook gemaakt van gerecycled PET polyester. Zo bevat de tas 11 flesjes van 330 ml. 

green

Eigenschappen: 

  • Waterkerende sluiting
  • Dubbele fietstas met veel draagkracht
  • Inhoud: 40 tot 49 liter
  • Afmetingen: 40 x 38 x 16 cm (Buitenwerkse maten)
  • Bevestiging: MIK Bagagedrager / Adapter plaat.
  • Materiaal: Gerecycled PET
  • Kleur: Taupe 

Wellicht heeft u interesse in de bijpassende artikelen